26 Nisan 2010 Pazartesi

Anneler Gününe Jupcakeler!











Anneler Günü :)

Evet düşündüm taşındım değişik bir şey yapayım dedim. Aklıma o çok sevdiğim reklam geldi :) Benim annem hem doktor, hem ahçı .... hem ayakabı bağlayıcı ve tabi o çocuğun suratındaki şaşkınlık! Valla her seyredişimde gülüyorum, kimler yapmış ise tebrik ediyorum! Bende bu konsepti kendi annem için uyarladım :)
"Benim annem hem ev düzenleğici, hem ahçı, hem eczacı, hem sporcu, hem sorun çözücü, hem hediyeci, hem aile müdürü, hem diet uzmanı" Valla düşününce anneler ne çok şey yapıyormuş, say say bitmez :)
Sonra bu metinlerden Jupcake kağıt süsü yaptım, doğrusu çok ta şık oldu! Ve tabi Jupcakeleri tek tek metinlere göre süsledim :) Benim çok hoşuma gitti, bakalım siz ne diyceksiniz??

21 Nisan 2010 Çarşamba

Ayşenaz Doğdu!







Jupcake'ten Cupcake Serisi!




Cupcake Serisi

Evet, karar verdim bu tasarımlar Jupcake Cupcake serisi olcak! Sera Hanım İstanbul Time Out dergisinden bu jupcakeleri görmüş ve aynılarından sipariş verdi :)

10 Nisan 2010 Cumartesi

Gelin Jupcakeleri!









Gelin Provası için Jupcakeler!

Burcu Hanım arkadaşının gelin provası için jupcake siparişi verdi. Bir de bu jupcakelere Burcu hanım'ın hazırladığı metinlerden süs kağıtları yaptım! Bu metinler o kadar yaratıcı ve eğlenceliydi ki benim de onlara uyan tasarımlar çıkarmam gerekiyordu :) Ben çok eğlendim!
Gelin hanımı kutluyorum!

4 Nisan 2010 Pazar

Jupcake'ten kişiye özel süs kağıtları!






Bunlara Kim Bayılmaz!

Jupcake'i kurduğumdan beri aklımdaydı cupcake süs kağıdı yapmak, ancak bugüne kısmetmiş... Artık siparişlerimde yeni kağıtlarımdan da kullanacağım :) Çok şık duruyorlar, ayrıca istediğiniz mesajı yazabiliyorsunuz! Tasarımları sizin isteğinize kalmış, çok yaratıcı işler çıkacaktır! Sizi bilmiyorum ama ben bu fikri çok çok beğendim :) Tasarımlar Jupcake'e aittir, başka bir yerde bulamazsınız!
Biz de Müge ile beraber Melisa'ya sürpriz yapalım dedik, ona moral olsun diye :) Müge çok matrak metinler yazdı, ben de tasarımını tamamladım ve tatatatataaa!!!! Karışınızda şaheserler! Haahaha bir de Melisa'yı görecektiniz!! İlk önce şaşırdı Jupcakeleri görünce, sonra tek tek gülerek hepsini okudu! Melisa çok beğendi, hatta bu süs kağıtlarını sakladı! :)
Related Posts with Thumbnails