25 Eylül 2010 Cumartesi

Pelin Hanım'ın Ismarladığı Jupcake'ler!


Melisa'nın Misafirliğe Ismarladığı Nar Jupcake'leri!


Melisa misarfirliğe götürmek üzere Jupcake'ler ısmarladı ve desenlerini bana bıraktı :) İlk aklıma gelen çiçek yapmaktı ama hiç çiçek yapma havasında değildim :) Düşün düşün misafire ne gider, ne götürürsen mutlu olur.... sonra aklıma bu aralar çok kullanılan nar meyvası geldi! Tamam dedim içimden, Melisa'da zaten narı çok sever, hatta o kadar ki nar görünce aklıma Melisa gelir! Misafire çok uygun hemde bolluk bereket getirmiş nar derler... Mesajıda hazır "Evinize bolluk bereket getirsin narlı Jupcake'ler!"

Sandy Hanım'ın Sipariş Ettiği Jupcake'ler


Sandy Hanım demişken Naan'ı anlatmadan geçemiycem :) Naan Sandy Hamın sevimli mi sevimli ekmek dükkanı! Kendi fırınları var, herşey orda yapılıyor! Ekmek dediysem bir bir çeşit ekmek ve sandwich ve tatlılar! O kadar lezzetli ki herşey size anlatamam! Cidden abartmıyorum! Denemediyseniz kesin deneyin! Bizim evde en favorimiz sucuklu sandwichleri, çilek reçeli ve bagel'ları! Offf canım çekti! Ayrıca arkadaşlarınıza kahvaltıya giderken ekmeği kesinlikle buradan almalısınız, biz öyle yapıyoruz ve herkes çok memnun kalıyor!

Melisa'nın Misafirliğe Ismarladığı Çini Desenli Jupcake'ler!


Ben bu deseni çok seviyorum! Hem çok şık, hemde bizim kültürümüzü yansıtıyor :) Bu Çini desenli Jupcake'ler tam misafire götürmeklik! Çok hoş ve alışılmadık bir hediye :)

19 Eylül 2010 Pazar

Ayşin Hanım'ın Oğlunun 2. Yaş Gününe Ismarladığı Jupcake'ler!







Bunlardan bende istiyorum valla, helle o pandaya bayıldım! :) İnşallah üşenmemde kendi doğum günümede böyle sevimli hayvancıklar yaparım!

Ayşin Hanım'ın Kendi Doğum Gününe Ismarladığı Jupcake'ler!



Fashion Night Out için Burberry Kids Jupcake'leri


Evet ne yazık ki bunları da kutularında çekmek zorunda kaldım :/
Çok güzel oldular! Çocuklar bu rengarenk buttercream'lere bayılıyorlar!

18 Eylül 2010 Cumartesi

Roys'un Baby Shower Jupcake'leri






Roys Roys Royssss :D Şimdi Roys kim derseniz, benim yuvadan beri arkadaşım :) Liseye kadar beraberdik hatta üniversitede! Yani uzun mu uzun bir arkadaşlığımız var... Uzun lafın kısası Roys hamile ve bir kızı olacak :) Allah analı babalı ve ağabeyli büyütsün :) Roys bana tasarım konusunda çok yardım ediyor, ne zaman sıkışsam "Alo Roys" diyorum! Ben de ona Jupcake danışmanım diyorum! :) Bu Jupcake'lerin de tasarımlarını kendisi yaptı valla, hepsini tek tek söyledi :) Helal olsun Roys çok zevklisin ve tabi çok becerikli! :)

Fashion Night Out için Swatch Jupcakes




Swatch'a Jupcake yapmak süperdi! Swatch markasını küçüklüğümden beri çok severim. Grafiker olarak ilan tasarımını yapmayı çok istemiştim, kısmet Jupcake'lerini yapmakmış! Swatch'ın "Colour Codes" koleksiyonunu çok beğeniyorum, siparişi alır almaz aklıma zaten ilk onları yapmak gelmişti :) İnsanın her renginden alası geliyor!
Ne yazık ki yoğunluktan ancak kutularda çekebildim Jupcake'leri :) Çok cici oldular rengarenk Jupcakeler! Swatch mağazasına gittim ama kalmamıştı :( Çok yoruldum çooookkkk!!!
Bu hafta hayatımda çalışmadığım kadar çook çalıştım. Koyacak o kadar resim var ki... ama benim vaktim yok :( Bu pazar deli yoğunluk sona eriyor ve ben salmaca, ohhh böyle boş boş oturmak istiyorum :) Ben bile bu kadar Jupcake'i bu kadar az sürede yaptığıma inanamıyorum... Tabi annem sağolsun, o Jupcakeleri pişirdi ben de üstlerini yaptım! Yaşa Gülçin!!!

9 Eylül 2010 Perşembe

Bugün Bayram Erken Kalkın Çocuklar!

Herkese mutlu bayramlar dilerim :) Ben bugün ve bütün bayram çalışıyorum, siz bol bol gezin, benim içinde lütfen! Eylül ortasında sizlerle çok güzel projeler paylaşıcam, çok hecalıyım :) Keşke hepsi bir an evvel olsa! Çok hayalerim var daha çoook, tek tek geçekleşiyorlar... İnanılır gibi değil :)
Related Posts with Thumbnails