25 Aralık 2010 Cumartesi

Ceyda Hanım'ın Ismarladığı Yılbaşı Jupcake'leri!





Pınar Hanım'ın Ismarladığı Düğün Jupcakeleri!


Evlenen çiftlerden biri meteoroloji ile uğraşınca Jupcake'leride böyle oldu ;) Şeniz ve Altuğ çiftine mutluluklar diliyorum!

Ceren Hanım'ın Ismarladığı Jupcake'ler!



Ceren Hanım benden Torri Kulesi, Eiffel ve istanbul'u temsil eden bir kaç Jupcake istedi :)
Bende Galata, Sultan Ahmet Camii ve Kız Kulesi'ni yapmaya karar verdim... Ceren Hanım çok beğenmiş, bakalım sizde beğenicekmisiniz? :)

5 Aralık 2010 Pazar

İnci Hanım Ismarladıgı Kokteyl Jupcake'leri







Happy Birthday Hati!
İnci Hanım arkadaşı Hatice'nin doğumgünü için değişik cupcake konsepti istedi benden :) Bu içki şeklinde Jupcakeleri de kendisi önerdi! Valla müşterilerim süper fikirler buluyorlar bana sadece yapması kalıyor! Sunum çok cici oldu :) Bende şahsen çıkan sonuca şaşırdım! Tabii herşeyi tek tek alıyorsunuz, özen ile seçiyorsununuz ama bitene kadar ne kadar uyumlu duracaklarını bilemiyorsunuz! Sormayın düzenledikten sonra bir mutlu oldum :) Artık böyle de bir konseptim oldu! Yuppie!
Doğumgünü partisi vericekler bu konsepti kaçırmasınlar derim!

Conti Markasına Jupcake'ler!


1 Aralık 2010 Çarşamba

Yılbaşı Jupcake'leri!











Yeni yılla girmemize 1 ay kaldı! Çok zevklidir bu yılbaşı dönemi! Yıllın en sevdiğim zamanıdır... Havalar soğur kar yağar, okullar tatil olur, hura herkes dışarı kar topu oynamaya çıkar! İnsanın içi mutluluk dollar, heryer süslenir, herkes hediyeleşir, güzel dilekler dilenir! Daha güzel ne olabilirki! Herkese Mutlu Huzurlu Yeni Yıllar Dilerim!

Related Posts with Thumbnails