31 Ocak 2012 Salı

1 Şubat ve Stajım Başlıyor :)


Çok heyecanlıyım, kendimi henüz yeni mezun olmuş ve ilk defa bir işyerinde çalışacakmış gibi hissediyorum :) 1 ay boyunca gece gündüz demeden pasta yapacağımı rüyamda görsem inanmazdım! Stajım 1 ay sürecek, bakalım neler neler öğreneceğim :) Bir an evvel başlasın istiyorum. Bu arada siparişlerimi aksatmamaya özen göstereceğim fakat cep telefonum kapalı olacak, o yüzden mail atarsanız sevinirim. Derslere devam edeceğim her cumartesi günü :) Bana bol şanş dileyin! 

22 Ocak 2012 Pazar

Şubat Ayı Kusları :)





Cumartesi 04 Şubat

Cumartesi 11 Şubat

Cumartesi 18 Şubat

Jupcake Kursu hakkında bilgiler :)

 Kurs 1 gün sürecek. Saat 11:00 den 17:00 ye kadar.

 Kursa katılım 4 kişi ile sınırlıdır.

 Kursta neler yapacağız?

Cupcake pişirilmesi, püf noktaların öğrenilmesi
Butter cream yapımı
Cupcake’in butter cream ile süslemesi
Cupcake’in içinin doldurulması
Şeker hamuru ve malzemeleri ile tanısma
Şeker hamure ve püf noktaları
Cupcake’in cici cici seker hamuru ile süslenmesi
Şeker hamurundan domuzcuk, puset,
dudak ve fiyonk yapımı
 Kurs evde, Emirgan semtinde verilecektir.
 Yanınızda birşey getirmenize gerek yok

Öğlen beraber sandviç yiyecek ve sohbet edeceğiz.

Size verilecek kutular ile kendi yarattıgınız cupcakeleri eve götüreceksiniz :)
✤ Fiyat ve daha fazla bilgi için lütfen bana mail atın :) ceylan@jupcake.com

Ali Osman'ın Pepee Pastası :)



18 Ocak 2012 Çarşamba

I Love You :)



Bu harika el yapımı şekerler Sevgililer Gününe özel tasarlandı :) Her sene farklı tasarımlar çıkartıyorlar, geçen senekileri de buradan görebilirsiniz. Her bir tasarım birbirinden şeker! Tatları inanılmaz! Cidden abartmıyorum, insanda bağımlılık yaratıyor o derece! Bu şekerleri nasıl sipariş veririm diyorsanız çok basit : info@thelolishop.com.tr mail atabilirsiniz veya 0533 642 1464 haftaiçi 10:00-16:00 saatleri arasında ulaşabilirsiniz. Bu arada The Lolishop web sitesini kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim! 




15 Ocak 2012 Pazar

Jupcake artık Pasta'da yapıyor :)


Sonunda benim de bir pastam oldu :) Geçen pazatesi Pasta malzemelerinde Işıl Hanım'ın kursuna katıldım, çok eglenceli ve öğretici geçti. Şu ana kadar yamuk yumuk pastalar yapıyordum, artık tekniğini öğrendim ve bütün gün pasta yapabilirim o kadar heycanlıyım :))
Pasta başka bir zevkliymiş meğer, süsle süsle bitmiyor, alanım çok büyük bu sefer yapılacak şey var ve türlü türlü seçeneklerim var :) Size pasta işinin beni ne kadar mutlu ettiğini anlatamam, böyle içim içime sığmıyor. İnşallah sizlerde beğenirsiniz pastamı :)
Herkese sevgi dolu haftalar!
  





12 Ocak 2012 Perşembe

Ayşem Öztaş'ın Muhteşem Gülleri :)


Kimin aklına gelir böyle dahiyane fikir :) Bu gülleri gördüğüm an aşık oldum, kesinlikle almalıyım dedim içimden, çabucak renk renk olan güllerden bir tane şeçtim. Yani sakın sanmayın başka renkleri yok, pastel pembesi, pastel moru, somon ve krem rengide mevcut. Güller özenilmiş bözenilmişte yapılmış, çok zarifler. Sabır ister böyle minik minik çiçek yapmak.
Kututsundanda bahsetmeden geçemiycem, ben eskiden reklam ajansında tasarımcı olduğumdan az çok anlıyorum bu işlerden. Kutunun minikliği, rengi, üstündeki desenlerin sadeliği beni benden aldı. Gülleri kullandıktan sonra bu kutu atılmayacak saklanacak demektir.
Ayşem Öztaş'ı herkes tanıyor, kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır, böyle harika bir ürün yaratığı ve bizlerle paylaştığı için. Birde bu minik kutuya her bakışımda içim 'Hayellerde sınır yoktur' diyor, inanılmaz bir motivasyon veriyor bu minik kutucuk :)

Gel gelelim siz bu gülleri nerden alabilirsiniz :)
www.pastamalzemeleri.com dan ellinizi çabuk tutun derim!



Related Posts with Thumbnails